top of page

Μεσοθεραπεία προσώπου

Έγινε ενημέρωση: 9 Μαΐ 2020

Μάθε τα πάντα για την θεραπεία!

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευρέως διαδεδομένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος.

Προσφέρει φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία.

3 Διαφορετικά πρωτόκολλα για να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου:

Μεσοθεραπεία 30-40

Κοκτέιλ αντιγήρανσης και ανάπλασης με υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρινικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί & ορό Multivitamin BCAE, πολυβιταμινούχο διάλυμα που προσφέρει ανανέωση και λάμψη. Βελτιώνεται η όψη σε λιπαρά δέρματα με διευρυμένους πόρους καθώς παράλληλα είναι αναζωογονητικό για τις ξηρές επιδερμίδες Έχει ήπιο lifting αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για ηλικίες 30-40.


Μεσοθεραπεία 40-50+

Κοκτέιλ με 6 αμινοξέα, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και Deep bio- revitalizing αποτέλεσμα. Καθαρό υαλουρονικό οξυ για άμεση ενυδάτωση και γέμισμα λεπτών γραμμών. Το υαλουρονικό οξύ διεγείρει, μεσοπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα την παραγωγή κολλαγόνου, τονώνοντας τους ινοβλάστες, επεκτείνοντας και πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα της αναγέννησης. Η μεσοθεραπεία K-Surgery μας δίνει ορατό αποτέλεσμα lifting και είναι ιδανικό για ηλικίες 40-50+.


Μεσοθεραπεία BTX TECH

Η BTX TECH αποτελεί μία εξαιρετικά δραστική θεραπεία κατά των ρυτίδων έκφρασης. Το κοκτέιλ περιέχει ένα εξειδικευμένο εξαπεπτίδιο που βοηθάει στη μυική απελευθέρωση. Μειώνει το βάθος των ρυτίδων του προσώπου που προκαλούνται από τη σύσπαση των μυών, ιδιαίτερα στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια και τα χείλη.



136 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Eye Perfection

bottom of page