top of page

Μόνιμη Αποτρίχωση με IPL

Έγινε ενημέρωση: 5 Μαρ 2020

ή αλλιώς φωτόλυση

Η αποτρίχωση με IPL είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους αποτρίχωσης. Το έντονο παλμικό φως IPL χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας προσώπου και σώματος. Η πολυχρωματική δέσμη φωτός, απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας, χωρίς να βλάπτονται παρακείμενοι ιστοί και η επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα του IPL είναι καθαρή επιδερμίδα, χωρίς τριχοφυΐα που θα την χαρείτε τόσο εσείς όσο και οι αγαπημένοι σας!


Τα σημαντικότερα προτερήματα της θεραπείας με IPL είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου όπου υπάρχει έντονη και ενοχλητική τριχοφυΐα, σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας. Θεωρείται ιατρικά ασφαλής μέθοδος, διότι είναι η πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία σε περιπτώσεις όπου άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης όπως χαλάουα και ξύρισμα, προκαλούν θυλακίτιδα.

Τα δεδομένα από την εμπειρία μας δείχνουν ότι μετά από 6 με 8 συνεδρίες έχει επιτευχθεί μείωση της αρχικής τριχοφυΐας της τάξεως του 90% . Με το πέρας της θεραπείας καθορίζουμε από κοινού το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί, καθώς και τις επαναληπτικές συνεδρίες που τυχόν θα χρειαστούν.


80 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page