top of page
Εικόνα συγγραφέαEnjoy yourself

5 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Μεσοθεραπεία Προσώπου

Έγινε ενημέρωση: 3 Μαρ 2020


1. Η Μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Για τους λόγους αυτούς είναι δημοφιλής ακόμα και σε νεαρά άτομα που θέλουν να προσφέρουν extra ενυδάτωση στο πρόσωπό τους αλλά και να καθυστερήσουν τη γήρανση.


2.Τα συστατικά της μεσοθεραπείας προσφέρουν  ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και μείωση των λεπτών ρυτίδων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κινητοποιείται ο μηχανισμός που προκαλεί ενεργοποίηση των ινοβλαστών και αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης προσφέροντας ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.


3.Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι φυσικό, ενώ το θεραπευτικό πρωτόκολλο διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας.


4.Για το υπόλοιπο της ημέρας καλό είναι να μην κάνουμε στο πρόσωπο μακιγιάζ και κυρίως πούδρα. Η πούδρα έχει σωματίδια που μπαίνουν στο δέρμα και ενδέχεται να το μολύνουν. Επίσης, καλό είναι μέχρι το βράδυ να μην κάνουμε μακρύ, καυτό μπάνιο, σάουνα ή χαμάμ.


5.Η βελτίωση στο πρόσωπο γίνεται ορατή από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας διατηρείται για αρκετούς μήνες. Το επιθυμητό από αισθητικής πλευράς αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πλήρως μετά από 4 με 6 συνεδρίες καθώς η θεραπευτική μέθοδος δρα αθροιστικά γι αυτό συστήνεται να πραγματοποιείται κάθε 10 με 20 ημέρες. Μόλις περάσουν 4 μήνες από την έναρξη των θεραπειών, οι συνεδρίες εισέρχονται σε στάδιο συντήρησης και γίνονται κάθε 4 έως 8 μήνες, με σκοπό τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.



115 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Opmerkingen


bottom of page