top of page

Hydra Peel

Η απόλυτη θεραπεία ενυδάτωσης & λάμψης!

Το Hydra Peel είναι μια προηγμένη θεραπεία δέρματος που έχει αποδεδειγμένα και άμεσα αποτελέσματα. Συνδυάζει ταυτόχρονα τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εκχύλιση, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία, οδηγώντας σε καθαρότερο, πιο όμορφο δέρμα χωρίς πόνο και ερεθισμό. Με τους ορούς που παρέχουν αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ ακόμα και οξέα φρούτων, το Hydra Peel, είναι μία μη επεμβατική, μη χειρουργική διαδικασία που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα χωρίς δυσφορία.

Το Hydra Peel στοχεύει στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τους συμπιεσμένους και διευρυμένους πόρους, το λιπαρό δέρμα ή το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή και το δέρμα που έχει υποστεί βλάβες από συνεχόμενη ηλιοφάνεια.

Το Hydra Peel είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος. Η αίσθηση συχνά περιγράφεται ως ένα αίσθημα "ενός δροσερού πινέλου που κινείται πάνω στο πρόσωπο". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ και να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία, καθώς δεν υπάρχει ερεθισμός.


Η θεραπεία περιλαμβάνει 3 στάδια: -> Αρχικά γίνεται ο καθαρισμός του προσώπου με τη χρήση της τεχνολογίας του microdermabrasion, όπου απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονούμε την επιδερμίδα με ειδικά diamonds tips. -> Συνεχίζουμε με τη χρήση της τεχνολογίας hydra peel, η οποία χρησιμοποιεί ειδικά πατενταρισμένες κεφαλές με τις οποίες εκτοξεύεται με πίεση στο δέρμα νερό με καθαριστικούς παράγοντες από δραστικά εκχυλίσματα. Ταυτόχρονα γίνεται αναρρόφηση, η οποία απολεπίζει με φυσικό τρόπο το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα. -> Τελειώνουμε τη θεραπεία μας με ειδικό αερογράφο που οξυγονώνει την επιδερμίδα μας. Η διαδικασία αυτή ενισχύεται όταν στο ειδικό καψίδιο προσθέτουμε ορούς, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε, στέλνοντάς τους σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.



186 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Eye Perfection

bottom of page