top of page

Φωτοανάπλαση IPL 

Έγινε ενημέρωση: 3 Μαρ 2020


Η Φωτοανάπλαση είναι μια επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός. Υπό την επίδραση του παλμικού φωτός οι ινοβλάστες διεγείρονται και έτσι έχουμε αυξημένη παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό.

Κλινική μελέτη σε τμήμα δέρματος που έχει ολοκληρωθεί αγωγή IPL έδειξε αύξηση σε κολλαγόνο 50%.


Η θεραπεία με Φωτοανάπλαση IPL προσφέρει επαναπροσδιορισμό του οβάλ του προσώπου και καταπολεμά τη χαλάρωση, καθώς συσφίγγει την επιδερμίδα. Οι λεπτές γραμμές σβήνουν και οι βαθιές ρυτίδες βελτιώνονται, αισθητά. ,Καταπολεμά δραστικά σημάδια και ουλές, ενώ αντιμετωπίζει το ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα) προσώπου και λαιμού.Δέρμα προσώπου που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό!

Η φωτοανάπλαση πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων θεραπειών ανάπλασης του δέρματος, αφού έχει μοναδικά πλεονεκτήματα. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας - μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές σας. Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει. Δεν κοκκινίζει! Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες, καθώς εφαρμόζεται και στα πιο δύσκολα μεσογειακά δέρματα.


14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Eye Perfection

bottom of page